Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Halk özümlemeı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello için muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dakika ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya direk kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma fiillemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 had eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak biraz elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok yüksekdür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma fiillemi doğal alevli çakmaklarla, biraz dakika alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabil görüşükebilir ama puro dayanç ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra elverişsiz çevirip nedeniyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma fiillemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, kısaca tüm ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü içilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil içmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun için kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma dava örgütleme etmez. Ancak el özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şense olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 had arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında temel dava havaın itici bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet saklama havaı sıcaklığına bakarak değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının atmosfer geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak banko atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko atmosfer geçirmedikleri için özge rakiplerine kebir ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/