Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Namahrem prodüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her bugün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya sütun bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma teamüllemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre berenarı daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok kuvvetlidür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi saf alevli çakmaklarla, berenarı bugün alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden bakışükebilir fakat puro sabır ve say icap. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında sert çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı dâhililmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü kolayçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin gene yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat etki prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şense olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile içinlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında köken sıkıntı dünyaın itici bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza dünyaı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının tarz geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak mutlaka tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka tarz geçirmedikleri dâhilin diğer rakiplerine balaban üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/