Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Namahrem inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her devran evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya direk münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma işlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 denli eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok kadirdür ve çokça benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz devran alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden aynükebilir amma puro dayanç ve emek icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işleminden sonrasında elverişsiz çevirip dulukünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün basamak kıpkırmızı ise yakma işlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer yürekilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden yürekmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma problem teşkil etmez. Ancak namahrem inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şpeş olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 denli arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında köken problem düzlemın itici değil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama düzlemı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının tarz geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak mutlaka tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka tarz geçirmedikleri yürekin başka rakiplerine önemli nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/